Gastenboek

Op deze pagina kunt u een review schrijven over mijn hondenuitlaatservice Sam Donna. Hier kunt u ook de ervaringen lezen van mijn vaste klanten die al een tijdje gebruik maken van mijn hondenuitlaatservice 🙂


Schrijf uw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Sonja schreef op november 7, 2023
Foxy gaat alweer ruim 2,5 jaar mee met Nadine en ik kan me geen betere uitlaatservice wensen. De zorg, liefde en aandacht die ze de honden geeft is echt bijzonder, alsof het haar eigen honden zijn. Ze heeft een goed gevoel met de dieren en laat ze heerlijk spelen. Leuk dat we dagelijks een filmpje en soms fotos krijgen en heel fijn hoe ze altijd snel reageert op appjes. Op Nadine kan je bouwen en de honden zijn gek op haar.
Renate schreef op februari 10, 2022
Hele fijne en lieve Hondenuitlaat. Wij zijn enorm blij met Nadine en onze labradors ook. Fijn de wat kleinere groepjes, daar hebben wij speciaal voor gekozen. En je krijgt elke wandeling een gezellig filmpje toegestuurd 😁.
Thea Russchen schreef op augustus 3, 2021
Onze labrador Charlie is dol op Nadine. Als ze de bus hoort aankomen reageert ze dolenthousiast. Nadine is ook dol op honden en heeft van deze passie haar beroep weten te maken. Ze heeft ook veel kennis over het gedrag van honden en weet precies hoe ze ermee om moet gaan. Erg leuk zijn ook de filmpjes die ze bij iedere wandeling maakt. Uitlaatservice Samdonna maakt van elke wandeling een feestje en is voor elke hond een aanrader.
Ellen van Drunen schreef op juli 9, 2021
Mijn lieve Mussah vond het aan het begin erg spannend om met Nadine mee te gaan maar nu…nu is ze zo enthousiast als Nadine haar komt halen, binnen een paar weken een verschil van 180 graden. Zo mooi om te zien op de filmpjes hoe ze aan het genieten is, met alleen maar lieve honden! Spelen, rennen en zwemmen, wat wil je nog meer voor je hond!! Oh ja , een betrouwbare en lieve leader of the pack, heel belangrijk ! Dat is Nadine zeker!
Petra schreef op juli 8, 2021
Wij zijn super blij met Nadine en onze 2 bruine labrador teefjes helemaal. Fee vindt het altijd een beetje angstig in de bus en dan mag ze soms bij Nadine voorin zitten. En elke keer die leuke filmpjes als de honden mee zijn geweest is een feest om te zien..vooral omdat wij 2 totaal verschillende honden hebben. Hoop dat onze honden Sterre en Fee nog vaak mee mogen lopen in de roedel met Nadine ❤️
Corrine schreef op juli 7, 2021
Nadine is super lief voor haar honden. Ze zijn allemaal haar kindjes. Onze Balou, bruine labrador is ook helemaal verliefd op Nadine. Krijgen ook altijd een filmpje van de wandeling en of foto's Hoop dat Baloutje nog heel vaak met haar mee mag 👍😍🐶
Bianca schreef op juli 7, 2021
Bailey is een groot fan van Nadine. Bailey maakt weinig geluid maar wanneer ze Nadine ziet weet ze van enthousiasme niet wat ze met zichzelf aan moet. Wat ik zelf als prettig ervaar, is dat er een ruime tijd aan de wandeling wordt besteed! Of door het bos of in het water het zand, zolang de honden er maar van genieten. Ze is dan ook echt afgemat van een heerlijke wandeling bij thuiskomst. Ook wordt er goed op ze gelet. Nadine is prettig in omgang en is er altijd een duidelijke communicatie. Wij willen niet anders meer.
Fam Luijkx schreef op juli 7, 2021
Wij zijn heel blij met Nadine, Ze houdt zich aan afspraken, communiceert duidelijk en is bovenal heel lief voor onze Bobbie. Als hij haar bus hoort aankomen staat hij al kwispelend klaar. Hij is dol op haar en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. Als hij terug komt is hij blij en moe van weer een mooi avontuur op het strand of in het bos. Wij kunnen Nadine aan iedere hondenbezitter aanbevelen.

contact