Over hondenuitlaatservice Sam Donna

Mijn grootste passie zijn honden. Zelf heb ik twee ontzettend lieve honden Sam en Donna, waarnaar ik mijn hondenuitlaatservice heb vernoemd. Mijn liefde voor honden is al op een jonge leeftijd ontstaan. Zodra de mogelijkheid daar was heb ik mijn eerste hond aangeschaft, Donna. Donna is een hele lieve en sociale Puggle (Beagle x Mopshond) van 11 jaar oud. Gezien we zoveel liefde en geluk ervaren van onze hond besloten we om nog een hond aan te schaffen. Dit werd Sam, een fieldtrail labrador van 1 jaar oud. Ook hij is een ontzettend lieve en sociale hond die graag met andere hondjes speelt. Wandelen met de honden, op bijvoorbeeld het strand of in het bos, is dan ook hetgeen wat ik het liefste doe. Ik vind het ook erg leuk om mooie foto’s en leuke filmpjes te maken van de honden. Deze foto’s en filmpjes van hondenuitlaatservice Sam Donna kunt u bekijken via mijn Facebook pagina en Instagram account.

Na mijn HBO opleiding te hebben afgerond was ik er nog niet helemaal over uit wat ik nu echt wilde gaan doen. Hierna heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd en verschillende banen gehad. Geen van alle gaven me echt voldoening. Het liefst wilde ik met honden werken, maar ik zag hier niet direct een mogelijkheid in, totdat ik voor Donna een uitlaatservice nodig had.

Gezien ik altijd al met honden heb willen werken heb ik besloten om mijn droom waar te maken: mijn eigen hondenuitlaatservice. Om deze droom waar te kunnen maken heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij een (collega) hondenuitlaatservice. Daarnaast volg ik nog de opleiding bij Martin Gaus tot gediplomeerd hondenuitlaatservice. Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod: rassenkennis, hondengedrag, bedrijfsvoering en EHBO bij honden. In mijn vrije tijd lees ik graag veel boeken over honden gedrag. Nu mijn droom werkelijkheid is geworden, zou ik nooit meer anders willen. Ik geniet elke dag enorm van mijn werk met de liefste en de leukste honden. Ik doe ook graag wat extra voor de hondjes en zorg dat ze niks tekort komen tijdens de wandelingen. Zo heb ik voor de kleinere hondjes die het soms wat koud hebben na de wandeling een speciaal honden dekje en een warm kleedje. Angstige honden die niet in de bench durven mogen bij mij voorin de bus (met dubbele hondengordel). Zo probeer ik voor elke situatie een fijne oplossing te vinden, zodat elke wandeling een groot feest is voor de honden.