Over hondenuitlaatservice Sam Donna

Mijn grootste passie zijn honden. Zelf heb ik twee ontzettend lieve honden Sam en Donna, waarnaar ik mijn hondenuitlaatservice heb vernoemd. Mijn liefde voor honden is al op een jonge leeftijd ontstaan. Zodra de mogelijkheid daar was heb ik mijn eerste hond aangeschaft, Donna. Donna is een hele lieve en sociale Puggle (Beagle x Mopshond) van tien jaar oud. Mijn roedel is uitgebreid naar een tweede hond Sam, een fieldtrail labrador van 1 jaar oud. Ook hij is een ontzettend lieve en sociale hond die graag met andere hondjes speelt. Wandelen met de honden, op bijvoorbeeld het strand of in het bos, is dan ook hetgeen wat ik het liefste doe. Ik vind het ook erg leuk om mooie foto’s en leuke filmpjes te maken van de honden. Deze foto’s en filmpjes van hondenuitlaatservice Sam Donna kunt u bekijken via mijn Facebook pagina en Instagram account.

Na mijn HBO opleiding te hebben afgerond was ik er nog niet helemaal over uit wat ik nu echt wilde gaan doen. Hierna heb ik nog een aantal verschillende opleidingen gevolgd en verschillende banen gehad. Geen van alle gaven me echt voldoening. Het liefst wilde ik met honden werken, maar ik zag hier niet direct een mogelijkheid in. Totdat ik voor Donna een uitlaatservice nodig had en vanaf dat moment is zag ik mogelijkheden.

Gezien ik altijd al met honden heb willen werken heb ik dan ook besloten om mijn droom waar te maken: mijn eigen hondenuitlaatservice starten. Om deze droom van een eigen hondenuitlaatservice waar te kunnen maken heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij een (collega) hondenuitlaatservice. Daarnaast volg ik nog de opleiding bij Martin Gaus tot gediplomeerd hondenuitlaatservice. Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod: Rassenkennis, hondengedrag, bedrijfsvoering en EHBO bij honden. Tot slot lees ik graag veel boeken over honden gedrag, bijvoorbeeld ook over angstige honden en hoe daar het beste mee om te gaan.