Werkwijze

Bereikbaarheid

U kunt mij op verschillende manieren bereiken. Zo ben ik bereikbaar op mijn 06 nummer, via het e-mailadres (info@hondenuitlaatservicesamdonna.nl) en via het formulier op de contact pagina. Er zal dan eerst een vrijblijvend intake gesprek plaatsvinden. Hierbij zullen we samen kijken naar wat ik voor u en voor de hond kan betekenen. Verder nemen we de belangrijkste dingen over de hond, mijn uitlaatservice en eventuele specifieke wensen door.

Vervoer & veiligheid

De honden worden vervoerd met een hiervoor speciaal ingerichte bus. De bus beschikt over een speciale dakventilator voor voldoende frisse lucht tijdens de rit. Daarnaast bevat de bus veilige en zeer stevige ingebouwde aluminium benches met daarin een zachte badmat met antislip, waar de honden heerlijk op kunnen liggen tijdens de rit. De bus wordt elke week schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De veiligheid van de honden vind ik enorm belangrijk en om deze reden werk ik bij nieuwe honden ook met een GPS tracker. Mocht het gebeuren dat de hond ergens van schrikt en wegschiet, dan kan ik hem of haar ten alle tijden terug vinden. De GPS-tracker wordt aan de halsband van hondenuitlaatservice Sam Donna vast gemaakt (naast de penning met mijn naam en tel nr). Uiteraard zal ik er alles aan doen om dit te voorkomen.

Wandeling

Eenmaal op locatie aangekomen wandel ik gemiddeld een uur met de honden. De groepswandeling start tussen 11:00 en 11.30u. Ik loop in kleine groepen (max 6 a 7 honden), zodat ik voor alle honden voldoende aandacht heb.

Puppy’s zijn ook van harte welkom bij hondenuitlaatservice Sam Donna. Gezien jonge pups niet direct al een uur achter elkaar mogen lopen heb ik een speciale honden buggy aangeschaft. Hier kunnen de pups tijdens de wandeling af en toe in zitten, om even heerlijk uit te rusten. Zo kunnen ze het spelen en wandelen afwisselen met even uitrusten in de buggy.

Verder houd ik veel rekening met hondjes die wat angstiger zijn. Zo kunnen bijv. honden die niet in de bench durven tijdens de rit ook naast mij op de passagiersstoel plaats nemen (met twee veiligheidsgordels speciaal voor de hond).

Na de wandeling maak ik de honden zo schoon mogelijk, hiervoor heb ook een speciale hondendouche en elke dag schone handdoeken mee. Verder heb ik altijd een speciale hondenborstel bij me, zodat ik indien gewenst de honden nog na de wandeling kan borstelen. Voor honden die het koud hebben tijdens of na de wandeling heb ik een speciaal honden dekje. Indien er verder nog speciale wensen zijn hoor ik dat graag.

Tijdens de wandeling maak ik meerdere filmpjes en foto’s van de honden en (indien gewenst) stuur ik deze na de elke wandeling door.

Werkgebied hondenuitlaatservice Sam Donna

De werkgebieden van hondenuitlaatservice Sam Donna zijn; Leidschendam en Voorburg. Eenmaal de hond(en) opgehaald rij ik naar een heerlijke bosrijke omgeving of het strand, waar de honden heerlijk en veilig kunnen wandelen en spelen met de andere honden.