werkwijze

Werkwijze

Bereikbaarheid

U kunt mij bereiken op mijn 06 nummer en via het e-mailadres. Dan maken we een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Hierin gaan we samen kijken naar wat ik voor u en voor de hond kan betekenen. Verder nemen we de belangrijkste dingen door over de hond en eventuele specifieke wensen.

Vervoer & veiligheid

De honden worden vervoerd met een hiervoor speciaal ingerichte bus. De bus beschikt over een speciale dakventilator voor voldoende frisse lucht tijdens de rit. Daarnaast bevat de bus veilige ingebouwde aluminium benches met daarin een zachte badmat met antislip. De bus wordt elke week schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De veiligheid van de honden is voor mij het allerbelangrijkste en om deze reden werk ik ook met een GPS tracker. Mocht het gebeuren dat de hond ergens van schrikt en wegschiet, dan kan ik hem of haar ten alle tijden terug vinden d.m.v. de GPS tracker, die aan de halsband zal worden vast gemaakt (naast de penning met mijn naam en tel nr). Uiteraard zal ik er alles aan doen om dit te voorkomen.

Wandeling

Eenmaal op locatie aangekomen wandel ik gemiddeld een uur met de honden en ik zorg ervoor dat de honden niet langer dan 45 min in de bus zitten. Wanneer de honden nat zijn vanwege bijv. de regen zal ik ze zoveel mogelijk droog maken voor ik ze weer thuis afzet.

Puppy’s zijn ook van harte welkom bij hondenuitlaatservice Sam Donna. Gezien jonge pups niet direct al een uur achter elkaar mogen lopen heb ik een speciale honden buggy aangeschaft. Hier kunnen de pups tijdens de wandeling af en toe in zitten, om even heerlijk uit te rusten.

Werkgebied hondenuitlaatservice Sam Donna

Het werkgebied van hondenuitlaatservice Sam Donna is met name; Leidschendam, Voorburg en Voorschoten. Eenmaal de hond(en) opgehaald rij ik naar een heerlijke bosrijke omgeving of het strand, waar de honden heerlijk en veilig kunnen wandelen en spelen met de andere honden.